И днес: Ледено време в почти цялата страна  

0
Утре ще е най-студения ден за ноември

И днес почти в цялата страна температурите ще останат отрицателни, прогнозират от Националния институт по метеорология и хидрология. 

Минималните температури ще бъдат между минус 9° и минус 4°С, а максималните – между минус 3° и 2°С. За цяла Северна България, с изключение на област Видин, е обявен жълт предупредителен код за очаквани екстремно ниски температури. 

През деня ще бъде предимно слънчево, но студено. Вятърът ще отслабне, само в крайните източни райони ще остане до умерен от север. 

В четвъртък ще бъде предимно слънчево, но ветровито. Температурите слабо ще се повишат и минималните ще са между минус 8° и минус 3°, максималните – 1° до 6°. 

В петък, с умерен и силен вятър, в западната половина от страната от северозапад, в източната – от североизток, отново ще нахлува по-студен въздух. Облачността ще е променлива, над Източна България и планинските райони по-често значителна, на отделни места там ще превали слаб сняг. 

В събота ще бъде студено, със слаб до умерен северозападен вятър и променлива облачност, без съществени валежи. 

В неделя ще преобладава слънчево време, в по-голямата част от страната ще остане ветровито и ще започне бързо затопляне. 

агенция за подбор на персонал
Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук