Украинка вилня при проверка, потроши полицейска патрулка

0

54-годишна украинка е задържана за хулиганска проява и срещу нея е образувано бързо производство, съобщиха от полицията в Русе.

Тази нощ, малко преди 2 часа, при обход по бул. Тутракан в Русе, полицейски екип установил паркиран неправилно товарен автомобил с прикачено полуремарке към него, с чуждестранни регистрации. При последвалите полицейски действия за извършване на проверка и документиране на установеното нарушение, първоначално водачът на товарния автомобил отказал да предостави документите си на служителите. Впоследствие е станало ясно, че той е украински гражданин на 49 г., а заедно с него в автомобила има жена на 54 г., също украински гражданин.

Докато течала проверката, жената слязла от тира и е започнала да буйства и рита, скочила в полицейската кола, съборила камера, поставена на предното стъкло на служебния автомобил и повредила друга апаратура, намираща се на таблото.

Тя е била задържана от полицаите и отведена в поделение на МВР. Случаят е документиран и е започнато бързо производство, с оглед на престъпление по чл. 325, ал.1 от НК, като работата по него продължава. 54-годишната жена е задържана за срок до 24 ч. със заповед по ЗМВР.

агенция за подбор на персонал
Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук