Дървото на влюбените в Русе ще „разцъфне“ в благотворителна кауза

0

Над 150 собственоръчно направени Валентинки  ще украсят  станалото емблема на празника в Русе Дърво на влюбените.

Това ще стане утре, 14 февруари от 14.30 ч. Тази година инициативата е част от животоспасяващата кауза „Да помогнем на Георги в борбата с рака“ в подкрепа на русенеца Георги Колеолов.

Картичките са изработени от участниците в Шестия общоградския конкурс за най-креативно послание за любовта, организиран от СНЦ „Дунавско сияние“ , Дворецът на Децата, Фондация „Шарени лица“ и  „Ауреа Артис“ – магазин за артистични и ръчно изработени подаръци.

Тази година в конкурса първо място грабна деветокласничката Петя Радева от ПГДВА “Йосиф Вондрак“. Втори в арт надпреварата остана  миналогодишният победител Боримир Радев  от СУЕЕ „Св. Константин – Кирил Философ“.  Трето място спечели оригиналната картичка-сърце от природни материали – шишарки и жълъди, направена от Василена Ангелова, представител на творческия тим при ЦРДУ към ОС на БЧК – Русе.

Наградите за най-малък и най-възрастен участник в конкурса са присъдени на седемгодишната Михаела Атанасова и чаровната дама в „златна възраст“ Румяна Сярова от Дом за стари хора „Възраждане“.

агенция за подбор на персонал
Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук