Такса „мост“ – вече и онлайн

0
Таксата за преминаване на Дунав мост остава

Такса „мост“ на Дунав мост-Русе може да се заплаща и онлайн, съобщиха от Аген;ия „Пътна инфраструктура“.

Новата възможност позволява онлайн плащане на таксата за преминаване на  Дунав мост –  Русе на всички излизащи от България леки автомобили (до 8+1 места), без значение държавата им на регистрация.  Запазва се и възможността за заплащане на място в брой или с банкова карта.

Възможността за онлайн плащане на такса за преминаване на Дунав мост в посока Русе – Гюргево е достъпна на Е-портала на Агенция „Митници“ на следния адрес: https://ep.customs.bg/eportal/public/index?pageId=41&isActive=id6

Онлайн плащането може да се извърши предварително и по всяко време. След заплащане клиентът получава потвърждение на посочена от него електронна поща. При явяване на лекия автомобил на  Дунав мост –  Русе  на изход от Република България, митнически служител проверява плащането на такса за съответното превозно средство по регистрационен номер.

Очакванията са чрез новата възможност за електронно заплащане на таксата да се намали значително времето за контрол по пътни такси за леки автомобили, което ще повлияе за облекчаване на трафика.

агенция за подбор на персонал
Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук