Графа се среща с русенските си фенове днес

0

Влади Ампов – Графа идва специално в Русе на 12 юли за лична среща с феновете си. Тя ще бъде от 12.30 часа в МОЛ Русе. Любимецът на публиката ще раздава автографи броени дни преди грандиозния си концерт на 18 юли в Летния театър, част от „Най-щастливото турне“ на артиста. То пренася мащабите на шоуто на Националния стадион „Васил Левски“, събрало над 20 хиляди души.

Концертите на Графа, както винаги, са със съвършено подбран репертоар от любими хитове, шоу без аналог,  динамика и настроение на световно ниво и разбира се изключителен артист, който докосва сърцата и оставя топли чувства и спомени.  Усещането за удовлетворение на феновете е още по-силно, когато имат възможността да са част от обща кауза, свързана с бъдещето на града, страната и планетата ни. По инициатива на основния партньор на събитието ПроКредит Банк посетителите на концерта в Русе ще се присъединят към неговата зелена кауза. Още на входа на Летния театър до зоната на ПроКредит Банк посетителите ще забележат контейнерите за разделно събиране на отпадъци, осигурени от ЕкоПак. Там те ще получат информация как да се включат в кампанията на Банката, да спечелят подаръци и да участват в ексклузивната за тях игра. Целта е всички заедно да оставим мястото на провеждане на концерта и природата чисти след неговия край. Зелената кауза на концерта се осъществява в партньорство и с Община Русе.

На 12 юли Влади Ампов  ще се срещне и с кмета на Русе Пенчо Милков. Двамата заедно ще посетят мястото на изграждане на анаеробната инсталация за биоразградими отпадъци в града. Тя е третата в България. Стремежът е чрез нея да се подобри управлението на отпадъците в Русе и да смекчи вредното им въздействие върху климата.

От Монте Мюзик напомнят, че билети за концерта на Графа в Летен театър – Русе са налични в мрежата на Eventim – магазин „На тъмно“, „Ориндж,“, бензиностанции ОМВ и Технополис.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук