Четирима русенци са пострадали при пътни инциденти през почивните дни

0
Снимка: Архив

Четирима русенци са пострадали при пътни инциденти през почивните дни, съобщават от полицията в Русе.

Малко след 9:30 ч. в събота на ул. „Николаевска“ мъж на 57-години, управлявайки велосипед се отклонил вдясно и се блъснал в паркирал лек автомобил „Сеат“, след което е паднал на платното. Мъжът е настанен в УМБАЛ „Канев“ с комоцио и охлузни рани по ръцете. Пробата му за алкохол е показала отрицателен резултат.

Пак в събота, около 15:30 ч., на бул. „Липник“, в района на паркинга до мола, лек автомобил „Тойота Аурис“ с 38-годишен водач блъснал пресичащо 12-годишно момиче. След преглед в болницата пешеходката е освободена за домашно лечение с натъртване на гръден кош.

Вечерта, около 18:50 часа, на паркинга на бл. „Руй Планина“ 8-годишно момче се блъснало в предна дясна врата на преминаващ лек автомобил „Мазда“, след което е паднало на пътното платно. Екип на ЦСМП е прегледал детето, след което го е освободил за домашно лечение с натъртване.

Вчера вечерта около 19:05 часа е получен сигнал за катастрофирал мотоциклет „Сузуки“ на ул. „Стефан Стамболов“ срещу магазин в посока бул. „България“. На местопроизшествието е установено, че превозното средство е управлявал 22-годишен русенец, който е загубил контрол над мотоциклета, отклонил се вдясно по посоката си на движение, преминал през бордюр и паднал на земята. След преглед в болница „Канев“ е освободен за домашно лечение с диагноза – охлузни рани на коляно и ръка.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук