29-годишен мъж обърна „Мерцедес“, в колата имало жена и две деца

0
68-годишен работник

Заради движение с несъобразена скорост 29-годишен мъж обърнал автомобила, в който освен него пътували още жена и две деца, съобщиха от полицията в Русе.

Инцидентът станал малко след 2 часа тази нощ. С автомобил „Мерцедес“ мъжът пътувал в посока към с. Черешево.  При движение с несъобразена скорост автомобилът се отклонил вляво и напуснал пътното платно, като последователно се е блъснал в дърво и крайпътни храсти, а след това се е преобърнал извън пътя в ската. За щастие, разминало се без тежки наранявания. След преглед в русенската болница „Канев“ пътниците били освободени с охлузвания и натъртвания.

При друг инцидент, станал малко след 17 ч. на бул. „България“, на около 50 метра преди пътния възел „Охлюва“ в посока Дунав мост, лек автомобил с марка „Ауди“ – модел А3, управляван от 21-годишен мъж, при движение със скорост несъобразена с характера и интензивността на движение е застигнал и блъснал в задната част мотоциклет. Водачът на мотоциклета /57 г./, след преглед в УМБАЛ „Медика“ е освободен за домашно лечение с диагноза – охлузни рани по крайници и контузия на глезенна става.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук