Ограничават движението за камиони над 20 т в Русенско

0
Разпилян при катастрофа товар
Снимка: Архив

Поради очакваните високи температури над 35 градуса, ще бъде ограничено движението на камиони над 20 т по пътни участъци на територията на областите Русе, Разград, Търговище, Шумен, Велико Търново и Ловеч, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Ограничението ще бъде в сила за времето от 13 ч. до 21 ч. В област Русе ще бъде ограничено движението на тежкотоварни камиони по път I-2 Русе – Разград в участъка от изхода на Русе в посока Разград при 12-ти км до 37-ми км, както и по път I-5 Русе – Велико Търново от изхода на Русе при 6-ти до 65-ти км. Ще бъде спряно движението и по път I-5 в участъка от град Бяла в посока Русе до град Русе.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук