Самодейци превръщат розариума в Парка на младежта в сцена

0

На 24 август Розариумът в Парка на младежта ще се превърне в сцена на културно събитие, в което ще се включат три читалища от община Русе.

От 10:30 ч. в съботния ден самодейни състави и индивидуални изпълнители от НЧ „Георги Бенковски – 1937“, НЧ „Анжела Чакърян – 2008“ и НЧ „Пробуда – 1901“ – с. Николово, ще зарадват публиката с разнообразна програма от музикални и танцови изпълнения.

Популярният изпълнител на евъргрийни Варужан Бахдасарян от НЧ „Анжела Чакърян – 2008“ ще зарадва публиката с изпълнения на любими песни като „Green, green grass of home“ на Том Джоунс, „Лятото“ на Пламен Ставрев, арменската песен „Ереванска красавица“ и др. На сцената ще се изявят още талантливата Розалина Пенчева, студентка в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, както и дуетът Кристина Димитрова и Велислава Великова.

Концертът включва и изпълнения на Вокалната женска група „Дунавски вълни“ към НЧ „Георги Бенковски“ под ръководството на Мирбан Османова, Танцова формация „Липник“ с художествен ръководител Людмила Венкова и Женски народен хор към читалище „Пробуда – 1901“ от с. Николово, с художествен ръководител Румяна Русева, съобщи Общината.

Концертът се организира с подкрепата на Община Русе и ОП „Русе Арт“.

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук