Наркотици са намерени в колата на софиянеца, причинил тежката катастрофа край Цар Калоян

0

Наркотици са намерени в колата на 30-годишния софиянец, който причини тежката катастрофа със загинал вчера до град Цар Калоян. Това съобщиха днес от полицията в Разград. 

Сигналът за катастрофата в района на рибарниците до главен път Е-70 е получен малко преди 17 часа на 20 август. На прав пътен участък, до град Цар Калоян, водачът на лек автомобил „Форд Фокус“, пътуващ от Русе към Разград, губи контрол над колата, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в товарен „Форд Транзит Куриер“. Той е шофиран от 54-годишен мъж с постоянен адрес в град Русе, който загива на място. 

Виновният шофьор е откаран в МБАЛ-Разград с рана на главата и лявото коляно. Пробите му за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни. В хода на огледа на местопроизшествието до колата му е намерен кожен несесер, в който са открити близо 15 грама марихуана, 5,70 грама амфетамин, 18,40 грама канабис, 2 кръгли зелени таблетки опиат, гриндер, електронна везна и пет стъклени шишета, чието съдържание е реагирало на канабис. По случая се води досъдебно производство

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук