Джони Джоели пя в дует с 11-годишната Дария Стефанова на „Green Rock Fest“

0

Фронтменът на световноизвестните рок групи Axel Rudi Pell и Hardline! Джони Джоели пя в дует с 11-годишната Дария Стефанова в заключителния кънцерт на „Green Rock Fest“ в Русе.

Джоели, който бе специален гост на фестивала, се появи на сцената яхнал мотор Honda VTX 1800 и заедно с българската група „Еридан“ бързо „наелектризираха“ атмосферата. Кулминацията бе дуетът му с русенската 11-годишна певица Дария Стефанова, която беше достоен партньор на звездата.

През първия ден на сцената излязоха група „DeatMag“ от Пловдив, „Strykers“ от Плевен, „Dobermann“ от Торино, Италия, и родните „SEVI“. „DeatMag“ и „Stykers“ бяха избрани от инициативата „Green Rock Fest в семейството“, чиято идея беше да се представят състави с поне двама членове от едно семейство. В DeatMag се включиха бащите на трима членове на групата. Вокал на „Strykers“ бе Александър Симеонов, участник в миналогодишното издание на популярно музикално тв предаване. Италианското трио „Dobermann“ изненада публиката с огнено шоу, представено от дишащия огън фронтмен Paul Del Bello. Последна на сцената се качи една от най-успешните рок групи в България „SEVI“, която наскоро беше определена за включване в номинациите за наградите „Грами“.

Вторият ден започна с „DnD“ от Шумен и „Дилема“ от Русе, които също бяха избрани чрез “Green Rock Fest в семейството”. След това Боил Каранейчев и неговата група представиха предстоящия си албум.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук