След пожара в ОУ „Любен Каравелов“: Училището с акция в подкрепа на доброволците

0

След възникнал пожар в ОУ “Любен Каравелов”, дом на повече от 480 ученици и 50 учители, сърцати доброволци преобразиха коридорите и класните стаи, в името на това каравеловци да започнат успешно новата учебната година. Това съобщи директорът на учебното заведение Веселка Николаева.

„Подадоха ни ръка, издигнаха ни духом и доказаха, че доброто е висша форма на човечност, взаимопомощ и опора. Водени от горчивия ни опит и желанието ни да разпространим доброто и добрия пример, решихме да инициираме доброволческа акция в подкрепа на Национална асоциация на доброволците в Република България. Защото знаем, че понякога и най-смелите герои се нуждаят от помощ и подкрепа. Техните сили и ресурси НЕ са неизчерпаеми и бихме желали чрез нашата благотворителна акция да помогнем за закупуване на ранцеви пожарогасители за онези обикновени хора с необикновено големи сърца, борещи се срещу огнената стихия – пагубна за родната природа и екологичната ни система“, добавя Николаева.

На 16 септември във фоайето на училището ще има поставени кутии за дарения, където всеки желаещ може да остави своя принос за каузата.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук