Започна ремонт на бул.“Цар Фердинанд“ и ул.„Войводова“

0
cof

Ремонтни дейности започнаха по пътното платно на бул.“Цар Фердинанд“ и ул.„Войводова“ в  Русе.

Предвиденият срок за тяхното изпълнение е 115 календарни дни. В този срок е включен и ремонтът на още две улици: ул. „Мостова“ и ул. „Муткурова“, чието изпълнение ще започне в следващите седмици. Дейностите се извършват с поетия дългосрочен инвестиционен кредит от Община Русе, който бе гласуван през 2023 г. от Общинския съвет.

Бул. „Цар Фердинанд“ ще претърпи цялостен ремонт на платното за движение в два етапа, който ще включва и уширение в зоната на кръстовището с ул. „Богдан Войвода“. Ще бъде създадена нова постоянна организация на движението след приключване на строителните дейности  – ще се обособи нова лента за движение, която да позволява извършване на ляв завой от ул. „Богдан войвода“.  Към настоящия момент е позволен само десен завой в посока към кръговото движение при хотел „Рига“.

Очаква се до края на месеца да стартира основният ремонт и на ключовите за града улици „Плиска“, „Доростол“ и „Тулча“, които се финансират от МРРБ и от собствените средства на Община Русе, уверяват от общинската администрация.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук