„Възраждане“ с амбиция за трима депутати от Русе

0

Целта на ПП „Възраждане“ е на предстоящите предсрочни избори да спечели 3 депутатски места в 19 Русенски избирателен район.

Това обяви на пресконференция в Националния пресклуб на БТА в Русе областният координатор на партията адв. Златан Златанов. Според него, ако няма фалшификации, „Възраждане“ има потенциал за група от 60 депутати в 51-вото Народно събрание, трима от които да бъдат от Русе. Той обаче не изключи вероятността за още един или два цикъла от предсрочни избори.

Листата на „Възраждане“ включва 14 имена. Начело е Златанов, който е депутат от настоящето Народно събрание, втори в листата е Георги Георгиев, който беше представен като юрист с половинвековен юридически стаж, в т.ч. и като председател на Районния съд и окръжен съдия в Русе. На трето място е Виолета Красимирова, която е майка на три деца и е инженер по съдебно-експертен инженеринг. След нея са спортният мениджър и управител на фитнес студио Симона Георгиева на 26 години, предприемачът и общински съветник в Русе Костадин Георгиев, колегата му от местния парламент в крайдунавския град Богомил Тодоров, фелдшерът от Ветово Ивайло Казанов, заместник-председателят на Общинския съвет в Русе Христо Попов, предприемачът Стефан Динов, стругарят Тодор Савов, предприемачът Пламен Петров, управителят на общинско предприятие в Борово Емилия Колева, експертът по сигурност Мирослав Чомезов и председателят на групата общински съветници на „Възраждане“ в Русе Мариян Димитров.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук