Жена е с тежка алергична реакция, след като е нахапана от дървеници във влак

0

Жена е с тежка алергична реакция, след като е била нахапана от дървеници във влака. На 18 септември Катя Атанасова пътува с нощния влак Варна-Казанлък с нейна приятелка.

„И тъй като влаковете във втора класа са в безобразно състояние, решихме да си вземем първа класа, за да ни бъде малко по-комфортно. Оказа се, че там има нашествие от дървеници. Цялото ми яке беше в кръв – там, където са стояли“, разказа Катя Атанасова, която в момента е в Австрия.

„Помолих кондуктора да дойде и да погледне как стоят нещата. Той само се хвана за главата и си тръгна. Разбрах, че съобщи на някого, но никой не реагира. След тази цялата история аз съм на медикаменти, антибиотици и урбазон и не знам това докога ще продължи, тъй като имам тежка реакция. Имам и съпътстващи заболявания, заради които се притеснявам“, коментира потърпевшата жена. „Ние се преместихме в друго купе, но тъй като пътуването е пет-шест часа, стана така, че дървениците се пренесоха и върху моята приятелка, която сега води химична борба вкъщи. Непрекъснато пръска и не се знае дали няма да изхвърли всичките си мебели. Това е ужасна история, разбирате ли“, разказа още Катя Атанасова. Алергичната реакция при нея се появява след ден-ден и половина, няколко пъти посещава болнично заведение и Бърза помощ.

Жената споделя, че не може да си върши работата, тъй като лекарствата, които приема, предизвикват сънливост и отпуснатост, пише bTV.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук