Нов зам.-директор на полицията в Русе

0

Комисар Николай Кожухаров е назначен за заместник-директор на областната дирекция на МВР в Русе . Той ще бъде и началник на отдел „Криминална полиция“.

Кожухаров досега е изпълнявал длъжността началник на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в русенската полиция. Роден е на 26 декември 1975 г. в София. Завършил е Академията на МВР през 2000 г. със специалност „Противодействие на престъпността и охрана на обществения ред“, а през 2007 г. се дипломира като магистър в специалност „Право“ в Русенския университет.

В системата на МВР работи от 2000 г., като през кариерата си е преминал през различни структури на ведомството. Кожухаров е назначен от 2009 г. на ръководна позиция като началник група „Престъпления против собствеността“, а през 2015 г. на длъжност началник на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“.

Преминал е редица курсове и специализации в областта на правоприлагането и сигурността, награждаван е многократно за постигнати високи резултати в служебната си дейност.

Комисар Дими Иванов, който досега заемаше длъжността заместник-директор на областната дирекция на МВР в Русе, е преназначен на друга ръководна длъжност в МВР.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук