Как да изберем правилната за нас чанта

0

Едва ли някой би оспорил, че дамската чанта е съществена част от визията на всяка една уважаваща себе си жена. Поради това е изключително важно да изберем правилните размер, модел и цвят, когато сме се отправили на поредния шопинг. Когато си избираме нова чанта, еднакво важни фактори за избора ни са сезон, време от деня и всичко онова, което планираме да правим. Едно от основните съображения обаче трябва да бъде и функционалността.

 

Имате нужда от мобилност?

Ако се нуждаете от мобилност, заложете на дамска раница. Тя е отличен избор не само за туризъм, но и за ежедневна употреба. В зависимост от сезона, можете да избирате между палитра модни модели, изработени от различни материали. Винаги съобразявайте размера на чантата със своите нужди, за да можете да поберете вътре всичките си вещи, без които трудно ще изкарате деня.

 

А може би ви трябва по-просторна чанта?

В случай че се нуждаете от по-просторна чанта, особено за през деня или за офиса, или пък имате деца, разгледайте “макси” вариантите от каталога на Fashion Days. Ръчните чанти са по-елегантни и могат да съпътстват идеално всеки бизнес тоалет. Изберете висококачествени материали и заложете на цветове, подхождащи на облеклото ви. Ако ви предстои време в офиса или официални срещи, обърнете се към по-структурирани материали и избягвайте излишните аксесоари.

От друга страна, лятото обикновено е време за разходки, ваканции и спокойни срещи с приятели. В този случай добър избор са големите чанти от плат или рафия. Те са отлични и за пазаруване, особено имайки предвид, че през летния сезон пазарът е наситен със специални оферти.

Искате младежки вид? Защо тогава не помислите за големите чанти от плат с послания и изображения. Те могат лесно да се комбинират с ежедневните дрехи през летния сезон.

 

Предпочитате по-малки чанти?

Ръчните кожени чанти са идеални за всеки по-елегантен тоалет. Тук можете да заложите на чанта за през рамо, допълваща идеално бизнес облеклото, особено ако материалът е с високо качество. Средните и малките чанти са универсални. Много от тях имат и дръжки за елегантен вид и каишка, за да можете да ги носите на рамо или през тялото си.

Днес на пазара могат да се открият множество различни модели дамски чанти. Изберете тези, които можете лесно да адаптирате към различни тоалети и ситуации. Малките чанти, макар и по-малко просторни, от своя страна са по-изтънчени и перфектно завършват всеки тоалет за ежедневни събития.

 

Чанти за специални случаи

За официални събития изберете чанти тип клъч или много малки такива. Заложете на цвят и материал според вашето собствено облекло. Винаги можете да заложите на варианти с пайети, блясък или бижута – всичко, за което сте сигурни, че ще допълни по перфектен начин тоалета ви.

 

Чанти за пътувания

Ако ви предстои пътуване, заложете на куриерски чанти или раница. Те ще ви осигурят мобилност и достатъчно пространство, за да си вземете всичко необходимо. Потърсете си добре разделена чанта с множество джобове, за да можете лесно да откриете всичко, което търсите. Не се придържайте единствено към неутралните цветове – играйте си с тях, експериментирайте. Чантата би могла да бъде аксесоарът, който позволява на всяка визия да изпъкне.

агенция за подбор на персонал
Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук