Близо 30 хил. лв. събраха на първия учебен ден за каузата на Фондация „Ал. Русев“

0

Близо 30 хил. лв. се събраха на първия учебен ден за каузата на Фондация „Александър Русев“ за изграждане на Водно-рехабилитационен център за деца и възрастни с ментални и физически затруднения.

Това стана в рамките на инициативата „Букет цветя – букет надежда“, която се осъществи с подкрепата на русенските училища и детски градини. От фондацията изказват благодарност към всички, които са отделили средства и са прегърнали идеята.

„Изграждането на басейна ще започне много скоро и всеки, който ни помага, ще бъде част от откриването на това толкова необходимо съоръжение. Благодаря ви, че сте с нас“ казва председателят на фондацията Илиян Русев – Скури и изразява дълбока признателност към директорите на ОУ „Иван Вазов“, ОУ „Никола Обретенов“, ОУ „Олимпи Панов“, ОУ „Отец Паисий“, ОУ „Тома Кърджиев“, СУЕЕ „Св. Константин-Кирил Философ“, ПГИУ „Елиас Канети“, ПГСАГ „Пеньо Пенев“, Националното училище по изкуствата „Проф. Веселин Стоянов“, СУПНЕ „Фридрих Шилер“, ОУ „Христо Смирненски“, СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Две могили, ДГ „Русалка“ 1 и 2, ДГ „Роза“ – с. Семерджиево, както и към IIв клас на СУ „Васил Левски“, III б клас от ОУ „Ангел Кънчев“ и VIб клас от МГ „Баба Тонка“.

агенция за подбор на персонал
Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук