Толкова повече от приключение! „Дивият робот“ от днес по кината

0

Пригответе се да плачете и да се смеете с Дивият робот от днес, 11 октомври, само в кината. Определяна като най-добрия анимационен филм тази година, продукцията, базирана на едноименната книга на Питър Браун, която успя да трогне света и да се превърне в любима на всички поколения, получи възторжени отзиви от предварителните прожекции и критиката, покорявайки сърцата ни със своя завладяващ разказ, трогателни моменти и очарователни моменти.

В ново видео зад кадър впечатляващият актьорски състав, сред които Лупита Нионг’о и Педро Паскал, ни разказва повече за своите впечатления от филма и начина, по който ги е докоснал. Става ясно, че може би най-забележителното в Дивият робот е дълбокото емоционално изследване на ключови теми, сред които тези за семейството и майчинството, а красивата ръчно рисувана анимация пренася вълнуващата история на друго ниво.

https://www.youtube.com/watch?v=LfegXS6kGgw

Дивият робот разказва за епичното пътешествие на робота ROZZUM модел 7134, накратко Роз, който претърпява корабокрушение и се озовава на необитаем остров. Защо е там? Откъде е дошла? И най-важното – как ще оцелее в суровата среда? Роз знае само, че иска да остане жива. Изхвърлена на брега и сама, тя трябва да се адаптира към условията. Научава се как да се движи в дивата природа, как да избягва опасностите и дори как да общува с животните. Но най-важният урок, който получава, е, че добротата също може да е умение за оцеляване. Така тя се сдобива с куп приятели, спокойствие и дори става осиновител на осиротяло гъсенце. Докато един ден мистериозното ѝ минало не я връхлита отново…

По едноименната книга на Питър Браун. Режисьор е Крис Сандърс, а продуцент е Джеф Херман. Сценаристи са Питър Браун и Крис Сандърс.

Вижте света през очите на Дивият робот от днес, 11 октомври, само в кината и 4DX.

 

агенция за подбор на персонал
Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук