Двама в болница след пътни инциденти в Русенско

0
Снимка: Архив

Няколко души са пострадали при пътно-транспортни произшествия през почивните дни, в Русенско, а двама са настанени в болница, съобщават от полицията.

В ранния следобед вчера, на бул. „България“, на около 100 метра преди Гредовия мост, лек автомобил „Рено Клио“ напуснал пътното платно вдясно и се блъснал в крайпътна мантинела и метален стълб на уличното осветление. 72-годишният водач на колата е тежко ранен, като е настанен в болницата с фрактури и други травми.

19-годишна жена е пострадала при движение с несъобразена скорост Русе-Кубрат. Тя изгубила контрол над автомобила „Опел Тигра“, който управлявала и се блъснала в крайпътна мантинела. Настанена е в УМБАЛ „Канев“ с диагноза комоцио.

В района на лесопарк „Липник“ 31-годишен водач, движещ се в посока към с. Червена вода, навлязъл в лентата за насрещно движение и ударил движещ се в посока гребната база мотоциклет „Ямаха“, управляван от 27-годишен мъж. В резултат на инцидента е пострадал мотоциклетистът, който е диагностициран с фрактура на ръка и охлузвания. Пробата за алкохол на водача на лекия автомобил е показала положителен резултат над 1.2 промила.

Двама са пострадали при инциденти с електрически тротинетки. 16-годишен младеж пострадал при падане на ул. „Филип Станиславов“, а 26-годишна жена е пострадала на ул. Борисова до бл. „Вяра“.

агенция за подбор на персонал
Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук