Издирват майка на две деца, изчезнала в София

0

Близки и приятели издирват изчезнала млада жена в град София. Тя се казва Биляна Петрова и е на 31 години. Майка е на две деца, едното от които – кърмаче. За последно младата жена е забелязана в района на Централните хали. Смята се, че има тежка следродилна депресия. Има подаден сигнал и в полицията.

Вчера вечерта призивът за издирването й обиколи социалната мрежа Фейсбук, като получи хиляди споделяния и коментари. Имаше и хора, които споделят, че са я видели да върви близо до натоварена улица. Младата жена обаче все още не е открита.

„Очакваме нови сигнали. Облечена е с тъмносиньо яке, черен клин и е по чехли. За последно е видяна в района на Централни хали. Последно един познат е бил с нея. Той каза, че е получила някаква паник атака. Оттогава не сме я виждали”. Това каза в ефира на NOVA съпругът на издирваната – Мартин Венев.

Той помоли, ако някой види половинката му, да се обади на спешния телефон 112 или да се свърже с него на телефонния номер, който е оставил в пост във Facebook. „Тя е без телефон. Обича да се разхожда в парка. Именно на такива места предполагаме, че може да бъде забелязана”, обясни Венев.

агенция за подбор на персонал
Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук