Мъж отвлече и преби 19-годишно момиче от Кресна

0

Нов сигнал за домашно насилие – 19-годишно момиче от Кресна твърди, че е отвлечено и жестоко пребито от своя бивш приятел.

Ивана Симова се прибира от Лондон в къщата на баба си в Кресна миналата сряда. Същият ден в дома ѝ бившият ѝ приятел я напада пред очите на 76-годишната ѝ баба и братовчедка ѝ, разказва тя пред bTV.

След побоя мъжът я качва насила в автомобила си и я отвежда в гориста местност край града. „Когато той ме свали от колата, боят започна с два изключително силни шамара, от които ми причерня и паднах на земята. И започна с много силни удари, с юмруци, с телефона, с ръце… по моята глава. Аз се опитах да се предпазя по някакъв начин и му повтарях, че ме боли главата, да спре“, разказва момичето.

Ивана твърди още, че преди да си тръгне от мястото, мъжът се е опитал да я блъсне с колата си. Разказва още, че се е чувствала безсилна и е очаквала бившият ѝ приетел да я убие.

След като вижда как 19-годишното момиче е качено насила в колата на бившия ѝ приятел, братовчедка ѝ започна да я търси. Но не се обажда в полицията.

Пребитата жена все пак успява да звънне за помощ на братовчедка си. Открива я в много лошо състояние – с подутини, разкъсани дрехи и в кръв. Подават сигнал в полицията.

Мъжът е задържан за 24 ч., но после е освободен с мярка „подписка“.

От Окръжна прокуратура – Благоевград съобщават, че извършителят е привлечен като обвиняем за отвличане, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ от 3 до 10 г.

агенция за подбор на персонал
Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук