Почина нахапаната от питбули жена

4

Смъртта е настъпила малко след 18 часа снощи.

Инцидентът стана на 29 март, малко след 12 часа. Възрастната жена потропала с бастуна на вратата на съседна къща. Това разярило питбулите Цезар и Клеопатра, които се разхождали свободно пуснати из двора. Те прескочили оградата, връхлетели върху жената и я нахапали до смърт.

Пострадалата беше незабавно откарана в болницата, но въпреки усилията на медиците на 14-ия ден след инцидента 87-годишната жена склопила очи завинаги.

 

агенция за подбор на персонал
Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

4 КОМЕНТАРИ

  1. NOTZ голям си куче застъпник.Само ми кажи кой ще може да прецени дали кучето е обучено „добре“. Всеки който притежава куче трябва да носи отговорност.Ако някое добре обучено куче пощурее и нахапе майка ти например може би ще промениш мнението си.Надали ще се съгласиш с версията , че докато собственика си пиел кафето майка ти нарочно е отишла да дразни кучето му.

  2. Кучетата нямат вина ! Научете се, че след като сте решили да вземете куче което тежи над 20кг то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъде дресирано ! И не е нужно да има наморник ако е обучено добре !!!!!!!

  3. Дано съдът бъде строг,макар и справедлив! Келеша с питбулите, да се запаси с по-вече вазелин за панделата!Кучета ще гледаш,а!

  4. Сега отрежете топките на собственика на псетата и нахранете бездомните котенца с тях…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук