„Мазда“ се превъртя през таван по пътя Русе – Разград

1

katastrofa_svalenrk21Инцидентът станал около 15,30 ч. по пътя Русе – Разград, в близост до разклона за с. Бъзън. Според потърпевшия 50-годишен мъж от с. Сваленик, с автомобила си „Мазда“ се движел в посока Разград. В момент, когато тръгвал да изпреварва движещ се пред него ТИР, бил засечен от тъмен автомобил, който пък тръгнал да изпреварва него. Натиснал рязко спирачка, в резултат на което автомобилът се преобърнал през таван, претърколил се и спрял в канавката на отсрещната страна на пътя.

katastrofa_svalenrk21Цяло чудо е, че в момента в насрещното платно нямало автомобили, тъй като тогава последиците щели да бъдат значително по-тежки. Водачът имал изключителен късмет, тъй като всичко се разминало без други последици. На място беше прегледан от екип на Спешна помощ, който не установи никакви здравословни проблеми.

 

 

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. НЕУВЕРЕН НЕ ИЗПРЕВАРВАЙ! Преди да предприемеш маневрата изпреварване първата ти задача е да се увериш, че друг автомобил не е предприел изпреварване и ти трябва да си останеш в твоята лента! И как като натиснал спирачките се обърнал по таван- КЬОР ФИШЕК!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук