Дават на концесия язовира в Тетово

0

Това съобщават от общинската администрация. Площта на язовира, който се намира в землището на русенското село Тетово, е малко над 26 дка, а прилежащите терени са близо 100 дка.

Целта на концесията е поддържането на язовира в добро техническо състояние, осигуряващо безопасност на прилежащите терени и на хората, които ще го ползват и поддържат, както и създаване на условия за отдих и развлечение на терена около него. Стопанските дейности, които могат да се осъществят чрез обекта на концесия включват развъждане на зарибителен материал, риба и водоплаващи птици, спортен и любителски риболов, отдих и развлечения. Отдаването на концесия на микроязовира в Тетово ще осигури облагородяването на района и ще създаде условия за опазването и подобряването състоянието на водната и околна среда.

Документи за участие в процедурата могат да се получат до 3 юли 2014 година в Центъра за административни услуги и информация на Община Русе. Подаването на офертите за участие в процедурата трябва да стане до 7 юли на същото място, а отварянето на офертите ще е на 9 юли от 10 часа в Заседателната зала на Общината. Повече информация може да се получи от Гинка Билчева на тел. 082 881 607.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук