Трудни победи за Франция и Германия

0

france_nigeria021/4-финалите на Световното първенство, след измъчени победи, съответно над Нигерия и Алжир.

На Естадио Насионал де Бразилия в едноименния град отборът на Франция победи Нигерия с 2:0 в равностоен мач. Двата тима си разменяха надмощието в различни периоди от мача, но в крайна сметка опитът и класата на „петлите“ си каза думата и те натиснаха в края, за да стигнат до успех след попадение на Пол Погба и автогол на Джоузеф Йобо в последните 10 минути на срещата.

germany_alger01Отборът на Германия се измъкна от изключително тежък осминафинал с Алжир, след като победи с 2:1 след продължения, благодарение на голове на Андре Шюрле и Месут Йозил.

Селекцията на Йоги Льов нанесе своя удар в самото начало на продълженията, когато Мюлер проби по лявото крило и центрира по земя, а резервата Андре Шюрле от трудна позиция прати топката във вратата на Алжир. „Пустинните лисици“ имаха един шанс да отговорят, но Мустефа стреля неточно от точката на дузпата след корнер. germany_alger02В самия край Йозил вкара втория гол за своя тим след меле в наказателното поле на Алжир, а веднага след това африканците отбелязаха почетното попадение. За играч на мача бе избран вратарят на ЦСКА Райс М’боли.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук