Съдийска дузпа лиши „орлите“ от точка на „Анфийлд“

0

liverpool-ludogorec03На ст. „Анфийлд“ разградските „орли“ бяха абсолютно равностойни на гранда „Ливърпул“ и само пресиленото отсъждане на съдията за нарушение на вратаря Милан Борян лиши българския шампион от първа точка в българските участия в груповата фаза на най-престижния клубен футболен турнир.

Първото полувреме мина равностойно, като Лудогорец се държеше мъжки на терена и не се притесни от препълнените трибуни на „Анфийлд“ и шумната подкрепа от трибуните. Очаквано, мърсисайдци имаха инициативата, но разградчани не се хвърлиха в глуха защита и се държаха повече от достойно.

liverpool-ludogorec01След почивката домакините упражниха осезателен натиск и само блестящите прояви на Борян запазиха вратата му „суха“. Българите обаче не пропускаха и най-малката възможност за контраатака, даже в 72-ата минута създадоха най-чистото положение до момента. Безяк получи великолепен пас от Марселиньо в наказателното поле и стреля по диагонала. Топката обаче се удари в гредата, а при добавката Йордан Минев с фалцов удар прати топката встрани от вратата.

В 82-та минута Марио Балотели се възползва от грешка на Козмин Моци и прати топката в мрежата на Борян. „Орлите“ показаха дух, вдигнаха се в атака и в 90-ата минута резервата Дани Абало изравни. В добавените четири минути се стигна до дузпата за домакините, която капитанът им Стивън Джерард реализира за крайното 2:1 за „Ливърпул“.

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук