Данъчни продават имот на русенски Казанова, измамил баба англичанка

0

На 17. 11. 2014 г. е насрочена публична продажба чрез тайно наддаване за мезонет с гараж, намиращи се в центъра на Русе на ул. „Муткурова” № 35. Той е с площ 174 кв.м има избата от 13 кв.м, а гаражът е 15 кв.м. Началната тръжна цена е повече от изгодна  – 137 680 лева и се очаква да привлече купувачи с вкус към лукса и инвеститори с перспективни проекти за недвижими имоти. Огледи и внасяне на депозити могат да се осъществяват на  10, 11 и 12 ноември.

Имотите са отнети в полза на държавата с влязло в сила решение на Апелативен съд – гр. Велико Търново по иск на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество. Той е срещу Мариян Замфиров, чието име нашумя през 2004 г. Тогава той беше арестуван, след като 66-годишната англичанка Франсис Ървинг алармира консулската служба на МВнР, че е измамена от русенски жиголо. Тарикатът прибрал от 66-годишната лекарка в Манчестър 648 422,84 лв. Той убедил влюбената англичанка да му преведе парите, за да й купи апартаменти в Русе и Созопол и 2 леки коли. Измамникът накарал англичанката да превежда сумите на негово име, защото като чужденка нямало как да си открие банкова сметка в България.

След като изтеглил парите от банката, Мариян си купил мезонета и престанал да вдига телефона. Част от английските лири постъпвали по сметка на името на баба му.

Делата срещу него се точат от 2006 г.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук