Русенско ноу-хау: Проведохме си световно първенство

1
Изящни дами и галантни кавалери

След което с апломб се разказва за приветствието на русенския градоначалник, който благодарил на организаторите, че миналогодишната заявка за световно в Русе се е осъществила, как събитието е било уважено от целия кметски екип и т.н. и т.н.. Естествено, не е пропуснат плакетът, с който организаторите отличили кмета, както и думите му, че се надява догодина събитието да е с още по-големи мащаби и да се проведе в новата спортна зала.
Дотук добре, както казал оня, който падал от N-тия етаж. Само дето е пропусната една „малка“ подробност – че става дума не за световно първенство, а за турнир от ранг World Open. От висок клас, но не и световно първенство. Хвала на организаторите, че успяха да доведат в града ни танцьори от такъв ранг, но кому беше нужно това, меко казано, изхвърляне? За да потвърдим приказката за кацата с мед и лъжицата катран?
Апропо, смятате ли, че ако наистина в града се беше провело световно първенство, по какъвто и да било спорт, отразяващите го медии ( и то единствено от регионален мащаб) щяха да са по-малко от пръстите на едната ръка?…
Все пак в Русе (а и не само в Русе) живеят хора, които четат и друга информация, не само PR-имейли…

агенция за подбор на персонал
Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. Като прочета за „ноу-хау“ (всъщност винаги е било „know-how“№ и веднага се досещам кой е изписал статията, критиката или новината.

    Докато правиш снимките по събития и пр., вкл. и ходиш да снимаш в администрацията там, барим питал ли си го някога по-странични въпроси? Не?

    PR-e-mails кой пък чете? Вкарайте малко inoreader [d0t] com.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук