Концерт набира средства за фондове „Награди и стипендии“ и „По-зелено училище“

0
Информационен ден

Тази година той е за набиране на средства са за новосъздадените фондове „Награди и стипендии“, чрез който ще се подпомагат ученици в неравностойно положение и такива с изявени таланти, както и за фонд „По-зелено училище“. Концертът, който ще започне в 18,30 ч. в „Канев център“ на Русенския университет, ще вземат е изцяло подготвен от учители и ученици в СОУЕЕ, а основните участници в него са учениците на училището за европейски езици. Той ще бъде една пъстра палитра на талантите на една част от учениците, които ще се представят с коледни песни, танци, гатанки, акробатични номера, приказки.

В концерта ще вземат участие и някои от изявените русенски детски клубове, това са формация за  хип-хоп „The Center”, малките  гимнастици от спортен клуб „АКРО”, формация за модерен балет „Мираж”, фолклорен състав „Здравец“, клуб по спортни танци „Настроение“.

По време на концерта в Канев център ще бъдат поставени и 4 урни за набиране на дарения. Средствата от продадените покани също ще бъдат използвани изцяло за благотворителните каузи.

 

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук