През юли става ясно ще ремонтират ли русенските зали

0

Това каза в отговор на журналистически въпрос спортният министър Красен Кралев. Става дума за одобрените и чакащи „зелена линия“ проекти за ремонта на залите по борба, по стрелба с лък, гребане, и за подгряващата лекоатлетическа писта.

Всичко зависи от изпълнението на държавния бюджет за първото полугодие, каза спортният министър. В зависимост от резултата финансовият министър ще определи какви средства ще бъдат отпуснати на ръководеното от него министерство. То пък от своя страна ще прецени степента на готовност за изпълнение на проектите и ще преразпредели средствата.

Русе е кандидат за домакинство на европейско първенство по борба за младежи до 23 г., така че ще направим всичко възможно състезателите по този донесъл много слава спорт да се готвят в нормални условия, каза министърът и допълни, че един от обектите, които днес ще посети е точно залата по борба.

Министър Кралев е на посещение в Русе по повод 45-годишния юбилей на Спортното училище, който се отбелязва днес. Официалното тържество ще започне в 18 ч. в Канев център, за участие в него са поканени всички именити възпитаници на училището.

 

агенция за подбор на персонал
Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук