Евроляв кандидат-кмет с „непартийна“ листа

0

Това беше обявено на официална пресконференция днес. С това известните до момента кандидати за кметското кресло стават точно една дузина.

Любопитна подробност е, че в листата за общински съветници няма нито една партийна кандидатура. По думите на д-р Попов, това е формулата, която би трябвало да работи на местни избори – гражданското общество да заеме позиции, с които да респектира както администрацията, така и политиците.

Целта ще бъде спечелването на поне 5 мандата, каза още д-р Попов. Така групата ще може да бъде коректив „на“ и „в“ Общинския съвет. Лично той нямало да се бори за старейшинско място.

Водач на листата, която ще бъде от 19 души, ще бъде Орлин Танов, който беше в състава на предишните два общински съвета – веднъж от народняшката земеделска партия „Никола Петков“ и втори път от ЗНС „Ал. Стамболийски”

Според заявлението, внесено в Общинската избирателна комисия на 8 септември, партията ще издигне свои кандидати за кметове в населените места Басарбово, Бъзън, Мартен, Николово, Ново село, Просена, Сандорово, Семерджиево, Тетово, Хотанца, Червена вода, Ястребово

 

 

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук