Русенка сред фаворитите за мястото на Местан

1

За смяната на Местан се заговори след критиката, направена от почетния председател на ДПС Ахмед Доган относно декларацията по повод руския самолет, свален от турската авиация в Сирия, която Местан прочете от трибуната на парламента.

Според столични медии, днес ДПС събира разширеното си ръководство на заседание, на което е възможно лидерът на ДПС да бъде отстранен и да бъде избран временно изпълняващ длъжността председател. В централата на бул. „Стамболийски“ 45А се спрягат имена за наследник на Местан. Сред тях са евродепутатът Филиз Хюсменова  и народната представителка от Русе Ферихан Ахмедова. Друг вероятен кандидат е Тунчер Кърджалиев.

Официална информация за такова събитие обаче няма от централата на партията.  Лидерът на ДПС Лютви Местан не се е появявал в публичното пространство и не е коментирал до момента отправените към него критики от Ахмед Доган. По неофициална информация, Местан е влязъл призори в сряда заедно със съпругата си Ширин и личен багаж в турското посолство в София. До късно вчера не бе напуснал сградата. Предвид факта, че се намира на територията на чужда държава, охраната му от НСО останала навън.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. Турчелята играят някакви игрички, но скоро ще разберем какви точно. Декларацийката на Местан ага явно е само повод за Доган Баш ага да се разправи с него. Има още нещо скрито, но то няма да е скрито вечно. Дано се разпадне анадолската банда.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук