„Дунав“ прекърши „Поморие“, направи важна крачка към „А“-група

1

Голът за успеха на русенския тим отбеляза Будинов в 60-ата минута. Близо половин час дунавци играха с човек по-малко, след като за втори жълт картон в 66-ата минута арбитърът Никола Попов изгони централния защитник Ковачев.

Дунавци започнаха много активно, но Огнянов и Ковачев пропуснаха да отбележат, а и вратаря на гостите Георгиев бе на място.

Сdunav2010_pomorie01лед почивката момчетата на Веселин Великов отново тръгнаха в атака. Будинов засече центриране отдясно, но ударът му срещна дясната греда. Няколко минути по-късно и Огнянов стреля отблизо, но Георгиев спаси. В 60-ата минута Будинов бе най-съобразителен в наказателното поле на „Поморие“, овладя топка и разстреля отблизо Георгиев за 1:0.

Шест минути по-късно обаче след сблъсък в центъра на терена реферът Попов показа за втори път жълт картон на Ковачев и бранителят на „Дунав“ бе принуден да напусне игра. Въпреки това дунавци продължиха да играят нападателно, но Огнянов, Будинов и Раденцов пропуснаха да удвоят. Малко преди края и гостите от „Поморие“ имаха своя шанс, но Мартин Луков прояви класа и запази вратата си суха.

След този мач „Дунав“ е с актив от 45 точки, с 5 повече от преследвачите от „Поморие“.

агенция за подбор на персонал
Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук