“Дунав” надигра “канарчетата”

0

Срещата започна равностойно. Първото най-чисто положение все пак дойде пред вратата на гостите. Мирослав Будинов обаче не успя да засече по  най-добрия начин топката и не намери целта. Йордан Христов от другата страна създаваше най-много грижи за русенската отбрана.

В 14-ата минута играта бе спряна от главния рефер Ивелин Занев, а двата отбора и зрителите по трибуните почетоха с аплодисменти легендата на холандския, европейския и световния футбол Йохан Кройф.

Резултатът бе открит в 34-ата минута. След комбинация в полето на пловдивчани, Антон Огнянов центрира отляво и Мирослав Будинов засече отблизо за 1:0.

Минута по-късно Божидар Васев се измъкна от русенската защита, но се забави и не успя да стреля точно. До края на първото полувреме футболистите на Веселин Великов създадоха няколко опасни пред вратата на “канарчетата”, но бранителите на „Ботев“ успяха да се справят.

Множеството извършени смени след почивката освежиха играта на двата отбора и не липсваха сериозни атаки. Антон Огнянов, Будинов, Диян Димов, Бранимир Костадинов създадоха грижи на противниковата отбрана и вратар, но не успяха да се разпишат. В едно положение от другата страна се наложи и влезлият след почивката Мартин Луков да се намесва, но го направи по най-добрия начин и не допусна гол.

 

 

агенция за подбор на персонал
Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук