Агитката на „Дунав“ превзема трибуна „Моци“

0
19-годишен фен на „Дунав“

Привържениците на русенския тим, който в момента е водач в класирането в Първа лига, ще потеглят в колона към Разград. Колоната потегля в 19 ч. от зала „Дунав“, като се призовава към нея да се присъединят и всички, които за целта ще използват личните си автомобили.

Въпреки че мачът ще се предава пряко по телевизията, до снощи са продадени близо 2000 билета за двубоя с „червения“ клуб.

Билети все още могат да се закупят до 14 ч. днес, 10 септември, в магазин „SportLic“ на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“, до Градските хали/. Касите на „Лудогорец Арена“ на сектор „А“ и сектор „В“ ще отворят в 17 ч. в деня на мача, а за всички останали сектори на стадиона в Разград – в 18:30 ч.

Най-скъпите пропуски, за Централната трибуна са пред изчерпване. Това важи и за тези в сектор „А“. Сериозен е интересът и към билетите в сектор „В“, както и към трибуна „Моци“, откъдето се очаква най-горещата подкрепа за „Дунав“. Там ще е ядрото от феновете, които се очаква да дават ритъм на целия стадион. Те вече организираха транспорта, като за отрицателно време запълниха наетите за целта превозни средства.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили