„Дунав“: Който има мерак за Луков, да плати фиксираната в контракта сума

0
Мартин Луков

Вратарят Мартин Луков има перфектен договор с клуба и ако някой иска да го привлече, ще трябва да заплати фиксираната в контракта сума.

Това каза президентът на ФК „Дунав“ д-р Симеон Симеонов по повод публикациите за засилен интерес от елитни софийски клубове към вратаря на „Дунав“ Мартин Луков. Младият талант направи няколко силни мача за русенския тим и записа „сухи мрежи“, с което привлече към себе си дори и вниманието на националните селекционери на България.

Ако някой прояви интерес към футболистите, няма да спираме никого, но при спазване на клаузите в договора, категоричен бе клубния президент. Той допълни, че договорът на Мартин Луков с „Дунав“ е до 2018 г. Такива, по думите му, с едно –две изключения, са договорите и на останалите футболисти.

Симеонов похвали треньорите и играчите на „Дунав“ за отличния сезон, който изнасят, като заяви, че клубът няма задължения към никого. Президентът на клуба обаче призна, че е обезпокоен от бавните темпове, с които върви ремонтът на Градския стадион в Русе.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили