Промени в движението заради мача „Дунав“ – „Етър“

0
Изгорял тежкотоварен автомобил

Ще има промени в организацията на движение в района на Градския стадион в понеделник, 7 август, съобщиха от общинската администрация в Русе.

Причината е провеждането на мача от 4-ия кръг от първенството на Първа лига между отборите на „Дунав“ и „Етър“ (Велико Търново). Със заповед на кмета ул. „Кавала” се затварят за движение от кръстовището с ул. „Дебър”, както и подходите между „Ялта” и бензиностанция „Еко”, и между бензиностанцията и „Булстрад Арена“. Улица „Щип“ се затваря до паркинга на №9, а ул. „Разлог” – от кръстовището с ул. „Вардар”.

По улица „Прилеп” няма да се пропускат превозни средства от кръстовището с ул. „Драма” и от Т-образните кръстовища по ул. „Прилеп” при ул. „Петрич, ул. „Яне Сандански” и ул. „Мехомия”.  Автомобилите ще се движат по обходни маршрути. Забраната важи от 12.00 ч. до 23.30 ч. на 7 август.

Отново са взети и сериозни предохранителни мерки. На всички сектори, както и на входовете на стадиона ще има камери, които ще следят за сигурността на стадиона. За целта ще работят още охранителна фирма и полицаи. На влизане пък всеки ще бъде проверяван и с метални детектори. Няма да бъдат допускани хора с бутилки и употребили алкохол.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили