Майка на три деца се нуждае от средства за лечение

0

Жителите на Елена се обединиха около кауза да подкрепят млада майка на три деца, която се нуждае от животоспасяващо лечение. От седмица мащабна дарителска кампания събира средства за 34-годишната Десислава Иванова, която е с онкологично заболяване и с усложнения след ковид. Тя е майка на три деца. В момента е в интензивно отделение на клиника в Турция, където лекари се борят за живота й, но терапията е скъпа и непосилна за семейството й.

През есента на 2020 година Деси е диагностицирана с рак на гърдата. Следват курсове по химиотерапия, интервенции и лъчетерапия, като проблемът е овладян. През ноември миналата година обаче тя и съпругът й изкарват много тежко с пневмонии коронавирус. След това младата жена получава задух, а лекарите са на мнение, че вирусът е нанесъл сериозни поражения.

„Докато стигнахме в болница в Плевен и казаха че има плеврален излив на течност , и я изтеглиха оперативно.При източването на тази течност взеха и биопсия от белия дроб и там ни казаха че има метастаза вследствие на гърдата“, разказа съпругът й Йордан Иванов.

Следва прием в болница в Турция, където Деси се влошава. Диагнозата е двойна бронхопневмония, която лекарите и в момента се опитват да овладеят. Засега семейството има нужда от поне 20 хил. евро.

Желаещите да помогнат българи с големи сърца, могат да изпращат финансова помощ по сметка, разкрита на името на съпруга й Йордан Иванов.

Банка ДСК

BG75STSA93000018730410

Йордан Иванов

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили