Пръскат тази вечер срещу комари по кея, в центъра и двата големи парка

0
Поредно пръскане

Във връзка с провеждането на концерт, с който Община Русе отбелязва Деня на Дунав, тази вечер от 18:30 ч. в района на кея ще бъдат предприети действия по дезинсекция против комари.

Със закупения от местната администрация специализиран автомобил ще бъдат третирани още централна градска част, ул. „Александровска“, както и Парка на младежта и Парка на възрожденците.

От Община Русе припомнят, че от 20 ч. на откритата сцена на кея, намираща се в близост до Вития мост, ще бъде изнесен концерт с участието на Мажоретен състав „Екстрийм“, Студио за поп и джаз пеене „Икономов“, Танцово студио „Импулс“ при Общинския младежки дом  и Детска вокална група „Слънце“ при ОбДЦКИ. От 21 ч. ще започне празничният концерт на Биг Бенд Русе с диригент Димчо Рубчев, а програмата ще завърши с изпълнения на русенската рок група „SODA A’COUSTIC“.

При неблагоприятни метеорологични условия концертът ще се състои на друга дата, посочена от организаторите, като дезинсекцията ще се осъществи непосредствено преди провеждането му.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук