Спортната зала все още е строителна площадка

1
4792

По стар български обичай всичко се прави в последния момент. Все още текат усилени строително-монтажни дейности, а от утре трябва да започнат и 72-часовите проби на електрическата инсталация. В спортната зала все още не са монтирани всички седалки, не е готова и подовата настилка.
Представителят на инвеститорите Георги Пейчев обаче гарантира, че до 23 юни обектът ще е готов и узаконен. По думите му, „Остава само разчистване и боядисване. Всички седалки са монтирани, остава само част от някои седалки да бъдат дооборудвани, както и VIP-седалките, които пристигат в петък.“ Приемателната комисия ще мине в понеделник, 20 юли, до тогава, по думите на Пейчев, всичко ще бъде О.К. До 23-ти залата ще бъде абсолютно законно въведена в експлоатация, няма как да си позволим да вкараме 5 000 души в залата без необходимите документи“, категоричен е представителят на инвеститорите.
Очаква се утре, 16 юли, официално да бъде обявен генералният спонсор на съоръжението, както и „кръстникът“, който официално ще му даде името на 23 юли.

1 коментар

  1. В тая държавица никой не умее да планира, ама никой. За да планираш трябва мозък. Мозъци може и да се срещат тук таме, но те често са гладки.