Спряха най-големия европроект в Разградско

0

Това е най-големият проект в област Разград, който се реализира с европейски пари. Общата му стойност е над 47 милиона лева

Комисията е установила две нарушения на процедурите при провеждането на една от обществените поръчки по проекта. Според КЗК победителят в процедурата – консорциум „ВиК Исперих 2013” – е подал оферта, която не отговаря на изискванията на възложителя. На първо място не е доказал наличие на специфичен опит за двама ключови експерти в област проектиране. Освен това участникът не се е съобразил с изискване от „Техническата спецификация” и е въвел неточни данни за специалности, среден и максимален дневен състав в диаграма на заетата работна ръка.

Обществената поръчка, резултатите, от която са отменени от КЗК, е с предмет „Избор на изпълнител на „Интегриран проект за водния цикъл на град Исперих” по две обособени позиции: Позиция № 1 „Избор на изпълнител на строителство на канализационна мрежа и реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа 1-ви етап” и Позиция № 2 „Избор на изпълнител на инженеринг на 2-ри етап”, в частта му по обособена позиция № 2.

 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук