Център-дясното в Русе: Единна управленска програма и силен кандидат за кмет

0

Идеи за развитието на града с оглед предстоящите местни избори обсъдиха общинските съветници от групата на Местна коалиция СДС на работна среща с представители на политическите партии от център-дясното пространство.

В разговора участваха членове на формациите СДС, ГЕРБ, КОД, НДСВ, Гергьовден, ССД. Общото становище бе, че в момента градът е в изключително лошо състояние.

„Целта е да се спре сегашното разрушително управление на общината. На път сме втори път да се провалим на местните избори, ако се явим с няколко кандидата в дясно“, каза общинският председател на СДС-Русе Станимир Станчев.

Участниците в срещата подкрепиха идеята, че е необходимо център-дясното да се обедини, да се направи общ проект и обща визия. Трябва да се изготви единна управленска програма и да се намери силен кандидат, който може да изпълни тази програма.

Ако това не се случи, няма да можем да се поздравим с успех.  На предните избори имахме няколко кандидатури в дясно и поради това подарихме мандата на Пенчо Милков, коментираха участниците в срещата.

В тази връзка, бе взето решение за провеждането на поредица от подобни срещи за по-доброто бъдеще на общината, както и за структуриране на краткосрочна и дългосрочна програма.

„Оставаме отворени към всички, с изключение на „управляващата коалиция“ на местно ниво в община Русе“, подчерта още Станчев. Той допълни, че сегашното управление на общината е разрушително. „Не трябва да повтаряме стари грешки“, допълни още общинският председател на СДС.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук