Борисов е машината за манипулации. Голямото раздаване на пари предстои

0

„В Борисов е машината за манипулации. Голямото раздаване на пари предстои.Нямаше моментната реакция, когато трябваше да се раздават парашутни пари в разгара на епидемията. Правят го сега. Било е предвидено, че когато наближават избори, тогава ще започне голямото раздаване. Ако Борисов бъде оставен да извършва редовни избори, ще проработи. Машината за избори е в неговите ръце.  Това заяви в предаването “Алтернатива”, излъчвано ив интернет   първата жена – премиер на България,  Ренета Инджова.

По думите й, „Борисов е един безкраен мачо, но се страхува. Затова не ходи на работа. Там из горите нещата са нагласени. Той реши, че това е най-добрият начин да се представя“.

Според Инджова, това че са се върнали депутатите да работят  в бившия Партиен дом, означавало, че ще се върнат и към партизанското движение. По думите й бедността у нас не може да бъде потушена. “Ние сме най-бедната, най-боледуващата, с най-нисък стандарт страна от Европа. Каквото и да даде, то е нещо, което преди това е откраднато. Не може да компенсира. Може да заблуди някого, че нещо се прави, но дълговременния ефект са поражения. Не може да поддържате пенсионна система на годишна основа. Когато се харчи безразборно, а имате бюджет, който не е стъпил върху икономическа основа и е толкова, колкото е необходимо да останат излишъци за Борисов”, коментира още Инджова.

Тя бе категорична, че   все повече външните инвеститори от страната изчезват, въпреки че “от пънчето се говори за Moody’s”. „Хората започват да се поддават на тези подаяния, защото са толкова бедни, че нещата са в критичната граница на оцеляването”, посочи още Инджова.

Бившият служебен премиер на страната е сред най- редовните участници в протестите срещу кабинета, които продължават вече повече от 100 дни.

 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа