Пътя Русе – Варна е затворен

Затвориха част от АМ „Хемус“ и „Тракия“, и пътя за Разград

Автор:
10 ян. , 2017  

Цялата републиканска пътна мрежа е затворена за тежкотоварния трафик, като на много места има ограничения и за автомобили, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“. Снежният капан отново затвори АМ „Тракия” между Зимница и Бургас. Ограничено е движението в двете посоки на всички МПС по АМ „Хемус“ в област Шумен поради снегонавяване.

Въвежда се забрана и за движението на всички МПС по път I-2 Разград – Шумен, поради ограничение в съседните области. Към Търговище се ограничава движението на камиони с тегло над 12 тона.

Поради неблагоприятната метеорологичната обстановка в областите Търговище и Шуме се ограничава и движението по път I-4 Велико Търново – Търговище.

Ограничава се движението на всички МПС по третокласната пътна мрежа в област Търговище поради снеговалеж и снегонавявания.

Затворени са за движение на всички МПС всички пътища на територията на област Добрич, с изключение на път II-29 Добрич – Кардам; път II-71 Добрич – Карапелит; път III-7106 Карапелит – Кочмар и път III-207 Тервел- Алеково.

Ограничава се движението по второкласната и третокласна пътна мрежа на територията на област Шумен.

До утре на обяд снеговалежите в цялата страна ще спрат, очаква се и повишение на максималните температури.Comments are closed.