1000 лв. глоба за проститутка от Русе

0
проститутка

Санкцията е за това, че от май до октомври 2015 година получавала нетрудови доходи като търгувала с тялото си, като в старанието си да привлече клиенти, създавала условия за пътно транспортни инциденти.

М.А.Й. проституирала по пътя Русе – Варна, като „гастролирала” в района на „Русенско ханче”. В старанието си привлече вниманието на водачите на преминаващите по пътя леки и товарни автомобили, тя ръкомахала срещу тях, а когато превозните средства приближавали до нея, дори излизала на пътното платно. „Ценоразписът“ на жрицата на любовта предвиждал 30 лева за сексуален акт, 20 лева – за орален секс и 40 лева- за орален секс и сексуален акт. „Услугите“ предоставяла в разположените до пътното платно храсти и затревени площи, или в автомобилите на клиентите.

Системното присъствие на проститутката в този район и извършването на тази дейност било забелязано от органите на полицията. Въпреки актовете, тя продължила демонстративно да приканва водачите на автомобили да спрат, за да им предложи сексуални услуги срещу заплащане.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили