Четирима пострадали при ПТП през уикенда, 3-ма настанени в болница

0
Пиян водач обърна

Четирима души са пострадали при пътно-транспортни произшествия през изминалите почивни дни, като трима от тях са настанени в болница, съобщиха от полицията в Русе.

Двама са пострадали при катастрофа в събота по обед, на кръстовището край „Джъмбо“. С автомобил „Форд Ка“ 51-годишен мъж навлязъл е в кръстовището и не пропуснал движещия се по пътя с предимство лек автомобил „Рено Клио“, управляван от 70-годишен мъж и двете коли се сблъскали. При удара реното се отклонило вдясно и ударило „Хюндай“, който бил спрял и изчаквал на кръстовището.

При инцидента пострадали пътничка от реното, която получила фрактура на лява подбедрица и след медицински преглед била освободена за домашно лечение, както и водачът на форда, който е настанен в болница с фрактура на ляво коляно. 19-годишен младеж не се съобразил с пътните условия и блъснал предницата на „Голф“-а, който управлявал, в задната лява гума на тролейбус, който в това време извършвал маневра обратен завой. При удара пострадали 19-годишният водач на „Голф“-а и негов спътник. Двамата са настанени в болница. Младият водач получил разкъсно-контузна рана на глава  и лице, контузия на глава и мозъчно сътресение, спътникът му – разкъсване сухожилие на коляно, травма на глава и лице.

По двата инцидента са започнати досъдебни производства.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили