Какво ни носи годината на Земния глиган III

0
годината на Земния

Според китайския зодиак, годината на Земния глиган ще е изпълнена с късмет! 2019г. е идеалното време както да изкарвате пари, така и да инвестирате. Годината на прасето ще е пълна с радост, приятелство и любов за всички зодии. Това се дължи на символа на прасето – то привлича към себе си успех във всички сфери на живота

В същото време през годината на Земния глиган е вероятно всички да бъдат изправени пред важни избори, които ще определят как ще протече бъдещето им. Според китайските предсказания, късметът ще бъде на страната на тези, които взимат добре обмислени решения и не рискуват.

 

Кон  (родените през 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Конят обича да преследва славата, успеха, победата. През 2019-та ще имате неограничени възможности за работа. Ще се съсредоточите върху развитието на кариерата си и ще бъдете доста натоварени, защото ще поемете по-голяма отговорност. Ако някой Ви предложи нова работа, можете да приемете. Ще имате стабилна работа и да имате добър фиксиран доход. Ако сте необвързани, това е подходящо време да намерите истинската си любов, ако искрено и енергично я търсите. Ако вече сте влюбени, тогава вие и вашият партньор може да образувате една щастлива семейна двойка.

 

Коза  (родените през 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Годината на Свинята ви дава добра възможност да се издигнете в кариерата и да увеличите вашите доходи. В работата ще се чувствате незаменими и това ще повиши вашето самочувствие. Не забравяйте да изразявате своето сърдечно и щедро отношение към колегите и клиентите. Ако се скарате с някого направете всичко възможно бързо да изгладите противоречията. В любовта, нещата са малко по-заплетени, отколкото бихте искали да бъдат. Единствено семейните ще се радват на щастлив брачен живот. Трябва да планирате поне едно романтично пътуване/почивка през годината.

 

Маймуна (родените през 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

В кариерата ви няма да има много промени. Шансът за издигане също не е голям. Ще работите упорито за да изкарате заплатата си. Но имайте предвид, че 2019-та е подходящо време за обучение, придобиване на професионални умения. Да научите нещо ново и да се подготвите за нови възможности – това е добър подход за вас в годината на Свинята. Рискованата инвестиции могат да доведат до загуба на пари. Ако сте влюбени, трябва да отделяте по-голямо внимание на партньора си. Не бързайте с брака си. Дайте си време, за да изградите по-близки отношения. Ако сте семейни, тогава вероятно ще се съсредоточите повече върху решаването на финансови, отколкото върху романтиката

 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили