След нулевото равенство със „Славия“ – уволниха Стойчо Стоев

0
След нулевото равенство със „Славия“

Наставникът на „Лудогорец“ Стойчо Стоев е освободен за втори път от „Лудогорец“. Това съобщи непосредствено след нулевото равенство със „Славия“ изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев. „Орлите“ играха цяло полувреме с човек повече но не успяха да стигнат до победата и „Лудогорец“ отстъпи първото място във временното класиране в първенството.

Временно отборът ще бъде воден от досегашния помощник на Стоев – Станислав Генчев и Здравко Здравков. На „Лудогорец“ предстои реванш със словенския „Марибор“ от плейофите за попадане в групите на Лига Европа. Домакинския мач в Разград завърши 0:0. Любопитна подробност е че словенците също играха през втората част от мача с „Лудогорец“ с човек по-малко, но „орлите“ не успяха да стигнат до победата.

За Стоев уволнението е второ като наставник на „Лудогорец“. Първото беше през 2014 г., след равенството с „Партизан“ в квалификациите за Шампионска лига. През март тази година Стоев се завърна на „кормилото“ на „орлите“ и ги изведе до поредна шампионска титла.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили