130 деца събира лятна академия „Бистра и Галина“

0

Девет класни стаи ще осигурят занимания на момичетата и момчетата през следващите две седмици. Децата ще се включат в различни сфери – информатика, занимателна психология, фолклорни танци, начално програмиране, пантомима, карвин и 3D оригами, рисуване, он-лайн медии и литература. Две ще бъдат професионалните ателиета, в които ще се включат по-големите – културно-историческо наследство и археология и фотография.

За участие в академията тази година кандидатствали 180 деца, но от тях са били избрани 134. В петък участниците в академията ще бъдат на зелено училище. Заниманията на всички класни стаи ще приключат с концерт на всички участници.

Тази година всички класни стаи имат определено мото, което е посветено на кампанията за издигане на кандидатурата на Русе за европейска столица на културата през 2019 година.

Както до сега, всички преподаватели, които се включват в заниманията участват безвъзмездно. Обученията с децата ще се провеждат в Русенски университет „Ангел Кънчев”, Общински младежки дом-Русе, ОУ „Иван Вазов” и Регионален  исторически музей-Русе.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук